Колко време ще ставам в 4:00АМ ?

Здравейте отново, необикновена тема, необикновени размисли. Рано ли е? Не за всички, за някои дори е късно. Защото както те, така и аз съм работил нощни смени. Има такива, които и ще стават в толкова за работа. Това не съм го правил. Мога да твърдя, че ставането в 4:00 е нещо божествено. Не съм вярващ, но пък в себе си, в мен бих повярвал.

Току що сънувах, как с приятели сме на поход и връщайки се купуваме кока кола и минерални води от най-близкия квартален магазин. Този магазин ми е познат до болка от всичките ми излизания, когато бях малчуган между 1-ви и 8-ми клас най-вече. Той не е денонощен, но в съня ми, то ние пазарувахме там в 2:23 АМ. Погледнах часовника си, точно преди да бие алармата ми в 4:00. Един от приятелите ми разправяше, как някакво момиче вървяло пред него, за да се опита да ни събира погледите. Нямало как да стане това нещо, твърди той, аз мога да се присъединя в твърдението, но едва ли всички биха. Бихме могли и да обсъждаме мои сънища в блога? Да, може, но за момента още не е дошло тяхното време. Имам много записани сънища, защото преди време се стремях, всичко, което сънувам го записвам и е имало доста психарски неща, които изобщо не помня след време и все едно не са мои, като ги чета.

Да продължим по същество. В последно време не успявам да изпиша по някой друг пост, което според мен обезнадеждава читателите, които всъщност ги има. Аз не очаквах изобщо да има интерес към това нещо, което пиша. Но все пак, няма изключения и бих казал с някоя притча, че за всеки влак си има пътници, както и за моя гьол. Знаете как продължава придчата, няма да я довършвам за да не обиждам никого. Еми щом не остава толкова време, за да го пиша през деня, то аз ще ставам в 4:00, за да мога да напиша всичко, което съм искал. Записвам идеите си в чернови, защото е бързо и лесно, а в 4:00 утре, то аз ще мога да развия една от тях в публикация тук. Както и ако ми дойде друга идея, не е нещо фатално, ако напиша нея.

При интерес, винаги мога да разкажа и защо точно в 4:00. Мога да Ви покажа и стария си блог от ставането ми в 4:00, като той беше предназначен само за това. Някой едва ли ще има интерес, но все пак, ако има, бих споделил.

Подсказки:

Matt D’Avella – мотивирал ме е да ставам в 4:00, защото и той се предизвика със същото

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: