Безплатни курсове за програмисти в Udemy!

Насам народе, насам народе…

Така би казал Найден, така би казал и всеки търговец от някой панаир. Аз лично не бих го определил така, защото нямам представа на кого ще бъдат нужни или необходими. Само знам, че ако някой има желание и търси как да започне да програмира, ето го. Това са курсове от Udemy пуснати за по-напреднали, настоящи или съвсем newbie-та, като мен. Искам да Ви споделя тези линкове, за да знам, че ако някой е искал, аз съм му дал шанс да се развива в този сектор.

Имайте предвид, че може да не ви свършат никаква работа курсовете, ако сте някакви хакери. Аз лично още не съм избрал от тези, но ще подбера и ще ви информирам с голямо удоволствие, защото ги enroll-нах всички. Да, можете да си ги добавите курсовете, като да ги започнете и завършите съответно на по-късен етап.

Ето ги и тях в списък, както са подредени там, където ги видях и аз. След списъка ще поставя линк, за да видите какво съм видял точно и къде:

  1. Python Complete Course
  2. Ethical Hacking Course – Python
  3. Front End Web Development
  4. Ethical Hacking – Kali Linux
  5. Fullstack Javascript
  6. Linux System Admin
  7. Beginner Course Python 3
  8. Google Chrome Extensions
  9. Ethical Hacking – Professional

Източника ще откриете ето тук: Link

Не бъркайте affilate с промо кодовете, които има там. Дори да е affilate за някого, то аз не съм наясно с това, или поне не е за мен.

Курсовете са намалени от $129.00 според Udemy, но аз лично съм купувал такива курсове от $129.00 намалени на $9.90. Заповядайте, безплатни са, черпете се. Споделете поста ми с приятелите си, ако някой има желание, нека се възползва. Нека помогнем на някой, който има желание да се развива! Приятна вечер, дерзайте, защото не знам още колко време ще са активни.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: