Нова година, нови цели

Нека приветстваме новата година с пожелания за здраве, поне на тази част от хората, които са се притеснили относно влиянието на вируса върху тях и техните близки. Аз не съм от тях, аз не съм притеснен и всичко това ще мине, както всичко е минало. С жертви или без, тя годината си взима жертвите и без вируси. Няма да отдавам много почит и редове на нещо, което не смятам за важно, така че стига толкова.

Обявявам новата година, за малко лични промени, които ще ми донесат не само успехи, а и вероятно всяка реализация, за която бих мечтал. Започнах да тренирам и да чета повече, което никога близките ми хора не са го чували за мен. За тренировките са чували, но четенето е като табу в моя живот. Еми вече няма да бъде.

Започнах, както е редно от 1ви Януари. Направихме хубава разходка с приятелката ми, направих тренировка, всичко беше както трябва. На 2ри Януари. Тони, честит рожден ден! Знам, че го четеш. Направих клип на 2ри Януари, защото съм решил, че ще се гледа контраста на клиповете, които правя. През годините не съм се оставял без тренировки, но не бяха достатъчни. И това ще променя. https://youtu.be/KB_U7gaO9iQ – това е той, можете да го видите или да пропуснете тлъстините ми.

Обяснявам защо се променят някои неща. Просто не ми харесва, това е единствената причина, която би породила промяна.

Възраст – 27г, Тегло – 93кг, Ръст – 178см

Едно от тях не ми харесва, познайте кое. Набива се на очи, като бодлива тел в ходило. Ако не го направя аз това нещо, няма кой да го направи вместо мен.

Трети ден от новата година, то аз ще тренирам и ще пътувам. От утре ни чака уюта на работната атмосфера, така бих го нарекъл аз, защото ми се работи повече от всякога. Не мога да почивам повече от 3 дни, това е уморително.

Пожелавам Ви две неща:

  1. Да поставите цели за новата година
  2. Да изпълните целите си за новата година

Второто си го пожелавам и на себе си, защото не съм го правил до момента. Не съм успявал с целите си до момента, дано ги прехвърля дори! Ще видим. Чал чал.

Имате ли вече поставени цели за годината?

Споделете ги в коментар.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Едно мнение за “Нова година, нови цели

  1. За много години и само напред. Благодаря за поздрава. Мотивацията ти е заразителна. Аз съм си поставил почти идентични цели. Само така!!

    Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: