Проектите се увеличават!

Мога да споделя с вас това, че всъщност проектите ми се увеличават с всеки изминал ден, или по-скоро седмица, за да не преувеличавам толкова. Невероятно е, че въпреки толкова много имейли, които съм захвърлил след всичките ми проекти… Някои от тях: foxxegh.work, foxxegh.learn, foxxegh.design, foxxeh.projects и още няколко от сорта. Както и по доста сайтове, за да мога да ползвам еднозначно името си, както и различната дейност, която съм смятал за редно да осъществявам.

Също така и сънищата се увеличават, записвам ги, не са толкова психарски и затова мога да ги споделям с хората. А в ред на тези мисли, ето ви нещо, което вече е част от дневните ми занимания или поне, когато имам какво да напиша там.

https://writecraft.io/users/6005e4e4ea7f5b333a286b13

Това е моят WriteCraft профил, където ще намирате и моите сънища. Съответно не смятам да качвам стари такива, защото повечето са доста откачени. Не си заслужава да плаша хората излишно и да ме изгонят, баннат или каквото и да е от този сайт.

Можете да се регистрирате и оцените моите произведения на кофеина, а можете и само да ги прочетете. За момента са само два, но това не пречи да ме следите или да не ме следите.

Пожелавам си още няколко проекта да направя тази година, за целта просто няма да спирам да опитвам от всичко.

Вече съм определил и следващия сериал, който ще гледам. Това е Star Trek – Enterprise. Причината е, че не съм фен на Междузвездни войни, а бих желал да изгледам нещо свързано с космически кораби, а какво по-хубаво от толкова обширния сериал, филм и история – Star Trek?

Оставям ви за момента, ще се четем отново скоро! Ако имате нещо, което мога да прочета, поставете линк в коментарите или ми го изпратете някъде на лично съобщение.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: