Храна и Калориен дефицит

Неща които са познати на много от нас. Стигнали сме до тези размисли по непредказан от нас начин, като просто сме изпуснали нещата от контрол. Не сме се хранили добре, не сме се движили достатъчно и всичките калории, които сме набавяли са ни оставали и оставали… Познахте ли се? Да, това сме ние, дебелаците.

Промяната може да настъпи доброволно и сами да нарушите хранителните си навици. А тя може да ви настъпи толкова сериозно, като включим и до довели проблеми свързани със здравето. Ето така вече нещата се променят и се замислят хората.

“Аз това ли искам? -Не!”

Така започнах аз. Лош или добър навик изграждам, или изградих вече? Това решете вие. Аз съм го пресметнал за редно, макар и не толкова лесно.

Днес съм на не повече от 1 000 kcal, което не ме спря да тренирам. Вероятно бях на предела на силите си, но не ми беше достатъчно. Изпих кафе и Isosport преди тренировка и нямах проблеми с моите 500 kcal дотогава. Направих тренировка, прибрах се, приех вероятно още толкова и вече съм готов. Средно на ден трябва да приемам по 2 000 kcal +/- 100, a аз приемам доста под този праг, поне в част от дните. Преди 22 дни се предизвиках, за да видя какво ще стане с мен в това време. Целта за 30 дни ми беше да сваля едни 5кг., които свалих в първите 10 дни. Кантара не мръдна в някои от дните, но и знам защо. По-малко движение, калориите бяха около 2 000 и организма така си знае, не мърдаше теглото. Започнах на 95.00кг., точно преди 22 дни, а днес съм 88.80кг, което за мен е добро начало. Крайната цел е 80-82, като срок не съм си дал, но да речем, че на всеки 30 дни, ще трябва поне с 5кг. да съм надолу.

Мнения и съвети приемам всякакви, благодаря ви!

Да не забравям и фастинга, който правя 16/8 или 18/6. Без калории 18 или 16 часа в денонощието. В останалото време даже се опитвам на калориен дефицит да съм. ^^

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: