Обновяване на страница „Активност“

Страницата Активности е обновена, както вече можете да проверите.
Там, както е ясно на всеки проверил преди това ще е обикновено информация за това как се развивам в момента и какво правя. Съответно информацията там се променя и обновява в неопределен период от време, но не е статична.

От днес нататък бих обърнал малко повече внимание на това как изглежда блога ми, както и всяка страница в него. Излишно беше натоварено менюто със страници, които не са нужни, както и линкове вкарани в него. Вече са направени на линкове, към всяка социална мрежа или каквото е, за да може да е по-облегчено и да не се натрапва на всеки един посетител PATREON, YOUTUBE, BEHANCE и какво ли още не. Моите проекти и планове са безкрайни, ако трябва да натоваря менюто с тях, то ще стане тролско и скролващо се даже… Това е то, промяната започва с малки стъпки и то винаги в късните часове.
Вие усетили ли сте продуктивността Ви да се развихря около никое време на денонощието? Аз бих отговорил еднозначно с „ВИНАГИ“!

Благодаря ти приятелю, че прочете това. Очаквай повече информация за всичко случващо се в следващия пост, който ще се постарая да бъде скоро.
Междувременно приемам мнения, дали има смисъл и нужда, както и интерес, ако качвам кодовете, които пиша в курсовете. Просто един pastebin или просто копиран някъде, за да може друг програмист да го разглежда, чете, оценява или даде съвет.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: