Край с блога ми „Лаптоп Съвети“ и началото на „Искам Визитки“

Днес приятели е съдбоносен ден, защото продължаваме напред, не продължаваме промяната, но обичам да се впускам в приключения и вероятно се досещате какво следва, когато поемете по много пътища…

Първото, което искам да призная е, че ми е много трудно да се залавям с всичките тези неща и да ги правя пълноценно или да изпълнявам дори кратките си задачи свързани с тях. За „Лаптоп Съвети“ не бяха кратки задачите, не бяха и малко, а аз затова и не успявах да го пускам в последните седмици… Открих начина, открих всичко, но времето е доста, за да мога да подготвям пълноценна и информацията, която всъщност целях.

Искаше ми се „Лаптоп Съвети“ да бъде справочника на всеки и всяка седмица, който да проверява, ако някога има нужда от лаптоп. Перфектен сайт за всяка нужда, перфектен лаптоп за всяка нужда и консултация от мен, защото това за мен е любимо занимание, а именно да предлагам лаптопите на хората, от които имат нужда.

Преглеждайки всеки от магазините, където препоръчвах моделите, то всъщност добивах и аз представа, добиваха и читателите, но от днес вече няма да могат…

Сбогом на „Лаптоп Съвети“!

Приветствайте „Искам Визитки“!

Искам Визитки,

Така съм кръстил идеята ми за правене на това, което съм правил известно време в едно копирно студио в гр.Перник, както и съм научил някои тънкости.

Веднага след като си взех лаптопа си закупих и Affinity Photo, което е еквивалент на фотошоп, но за Mac. Вече е и за Windows, но да не навлизаме в подробности за софтуера. Взел съм го с цел, че аз никога няма да спра или да откажа поръчка за визитки. Наскоро едни приятели ми казаха „Хей, искаме визитки!“, а аз отвърнах с положителен отговор и поръчахме след няколко дни. Цените са били винаги прекрасни, условията на работа също са били винаги прекрасни, а аз ги правя с удоволствие и огромно желание да свърша работа на хората.

Искам Визитки – така се казва и страницата ни във фейсбук. Която за съжаление не ползвам, но ще обърна нещата тук в този блог. Ще пусна страница, която ще е отделна за Искам Визитки. Там ще можете да поръчате визитки, както и различен тип рекламни материали попълвайки само един формуляр, който ще ми праща директен имейл с поръчката Ви, а аз ще мога да ги контролирам в реално време.

Имате нужда от допълнителни доходи?

Няма проблем, аз ще Ви плащам за клиенти!

Имам следната идея. Ако желаете да пласирате услугата ми за правене на визитки, то имайте предвид, че ще направя така цените, че да може всеки един от Вас да може да печели заедно с мен. Не искам да печеля на Ваш гръб, просто можете да участвате в разрастването на бизнеса, а аз ще направя всичко възможно да останем всички доволни.

Предлагам по 10.00лв., за всяка направена поръчка за визитки. Точно така, довеждаш ми клиент, при осъществяване на плащане от клиента, ти получаваш възнаграждение от 10.00лв., а аз добър приятел и доволен клиент.

Ти си дизайнер и имаш малко свободно време?

Предлагам работа и за теб. Единственото условие е да се откликва на поръчките, колкото се може по-скоро или на момента. В двата случая ценообразуването е едно и също, а клиентите във всеки случай са доволни.

Възнаграждението за дизайнера също е 10.00лв. за успешно продадени визитки.

Как да получите задача?

Пишете ми на jobs_iskam_vizitki@abv.bg

Там ще Ви информирам, дали имам работа за дизайнерите, а за тези, които биха желали да пласират услугите ми цените са следните:
1 000 визитки – едностранни пълноцветни – 60.00лв.
1 000 визитки – двустранни пълноцветни – 70.00лв.

Поръчки и Запитвания

За директни запитвания или поръчки: iskam_vizitki@abv.bg

До момента това е информацията, която мога да дам. Очаквайте пълните условия, новата страница и още рекламни материали в бъдещата ми страница „Искам Визитки“!

Благодаря Ви за отделеното време, приятели!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: