Инвестиция ли, страшно ли е?

Изобщо не е за подценяване дума, като инвестиция. Защото не само ти дава възможност след време да освободиш себе си от притесненията, които биха налегнали някой в затруднено финансово положение, а може и дори да се избегне такова.

В какво инвестират днес?

Аз лично бих исказал непрофесионалното мнение, като имайте предвид, че може би професионалисти рядко ще се изказват по такива теми.

Cryptocurrency / Криптовалута

Хората се стряскат направо, като го чуят това. –Крипто ли? Да си дам парите за нещо, което не съществува дори? Луд ли си бате…

Не, никой не кара никого. Сам виждаш какво става, сам избираш посоката за инвестиция и виждаш, че нещата се развиват толкова добре, че не обвиняваш никого за избора му, а може би и леко завиждаш.

Stocks / Акции

Там всеки може да избере компания, която подкрепя по един или друг начин. Независимо дали купувате техни продукти, бихте купили техни продукти или просто имате нюх, че те ще се развиват още повече и ще поскъпнат техните акции. Това е играта и на самите акции, слагате пари на ниска цена, тя се покачва и прибирате разликата, като печалба. Съответно не забравяме и риска за спад, който е неизбежен и можете да срещнете.

Спестявания или инвестиция?

Въпросът е много важен, бих казал от най-важните, но да не го поставяме толкова рано на пиадестал. Нека кажем защо и кое какво.

Да спестяваш означава да трупаш, без да имат право да се увеличават или намаляват.

Да инвестираш спестяванията означава, че те може да те изненадат с печалбата, както може и да те изненадат със загуба. Много рядко предполагам се вижда нещо в което да инвестирате да се срине до неузнаваемост и да не забележи някой. Инвестирайте, но видите ли крах в някоя компания, където имате вложени пари, то е ясно, че можете да изтеглите парите си от нея.

Ето защо е важно парите Ви да работят, докато Вие спите или чакате да инвестирате следващата част от месечния си доход.

Моето портфолио

Сложил съм средства в следните продукти, като няма да споменавам колко, само ще кажа, кое с колко се е покачило или паднало. (с или + ще видите различните посоки)

Apple Stock +2.65%

AMP -19.29%

ADA -29.46%

SHIB +252%

VET +1.041

Инвестирайте днес

Недейте да инвестирате, ако не сте готови да загубите, защото както виждате 2 от продуктите ми ме връщат назад, но един ме стреля доста напред. Внимавайте, мислете и правете пари, докато спите.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: