#97 Истина, успех или просто алтернатива

Невероятно е да знаете нещо, което да искате да предадете на останалите. Аз искам да предам следното на всеки един мой познат, приятел, близък или просто читател тук.

Бих желал всеки един да знае, че няма тайна в това, че инвестицията винаги ще бъде по-добрия начин за спестяване на средствата Ви.

Ще се върнем на времена от преди 5-6 месеца или повече от година, защото и тогава съм го казвал, но и ще продължавам да го твърдя! Инфлацията съществува, спестявайте, но и инвестирайте. Застраховайте парите си по възможно най-много начини, които могат да Ви донесат печалба, приходи или както искайте го наричайте.

Днес какво направих?

Получих едно средства безвъзмездно от близък приятел с нагласата, че не съм ги заслужил и няма да ги изхарча безразсъдно, както доста хора биха направили.

Защо безразсъдно? За всеки един има различен смисъл живота, съответно и парите им трябват за различни смислени за тях неща.

Аз обаче ги инвестирах и му обясних, че ще разполагаме с тези пари след време, защото знам, че ще станат повече от това, което сме вложили. Той вложи пари в мен, без дори да се замисля, а аз го направих смислено, закупих биткойн за всичките пари, които ми даде.

След няколко часа обаче реших, че ще съм добър и, че ако загубя неговите пари, ако загубя част, ако загубя всичко, то аз искам да направя същото и с моите. Инвестирах същата сума, която ми беше дал и той. Така станаха два пъти повече, а печалбата спокойно можем да разделим на две.

Поуката от писаницата днес е, че е хубаво да ползвате всяка възможност, за да можете да направите себе си щастлив, а ако направите и другиго, то избора Ви е повече от перфектен.

Целта на предишните ми свързани с инвестиция теми беше, че се препоръчва да спестявате 10%, а 15% да инвестирате. Това са 25% от месечните Ви доходи, които ако можете да спестите – хубаво е да направите пропорциите, както препоръчват. Инвестицията първоначално беше целеустремена в стоковата борса, а вече съм пренасочил всичките си средства, не всички, но голяма част към криптовалутите.

Какво означава [#97] в заглавието? Целта ми е да достигна до 100 блога тази година, a съвсем скоро ще бъдат толкова!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: