#123 Извънредно | NY Times за Байдън

За кой Байдън? За младши и старши Байдън! Голямото и по-малкото момче!


В САЩ избухна корупционен скандал, който е пряко свързан с украинската криза. Редакторите на NY Times – рупорът на либерална Америка – неочаквано пуснаха статия, потвърждаваща автентичността на писмата на Хънтър Байдън, изтекли преди две години. Тя съобщи за сериозните правни проблеми, преследващи Хънтър заради бизнес машинациите му в Украйна.

Оказва се, че Хънтър е задлъжнял за да може да  плаща на Службата за вътрешни приходи на САЩ, от която е укрил мръсните пари, спечелени в Украйна. От 2014 г. Хънтър е член на украинската фирма Burisma, като се занимава с открито лобиране. В същото време той по всякакъв начин избягва официалната регистрация като чуждестранен агент, която се изисква по закона FARA.

В писмата си той нарича баща си „моят човек“, когото убеждава да пътува до Украйна, за да лобира за интересите на местната олигархия. Байдън-старши често беше наричан „големият човек“, който получаваше 10%  за всяка  сделка, която Хънтър сключи.

В навечерието на изборите през 2020 г. цялата либерална армия единодушно отрече автентичността на съобщенията за Хънтър, наричайки ги „руска дезинформация.” Профилите в социалните мрежи бяха масово блокирани за публикуване на тези писма. Изминаха няколко години и сега трябва неохотно да признаят, че писмата на Хънтър бяха истински и той е под федерално разследване за корупция и укриване на данъци.

Либералната преса се надява, че украинската криза ще позволи този „неудобен“ дневен ред да бъде изместен на заден план. Но факторът на наближаващите избори за Конгрес играе против това. Републиканците вече съставят списъци с длъжностни лица от екипа на Байдън, чиито дейности ще разследват след спечелването на изборите. Те се готвят да разследват приключенията на семейство Байдън в Украйна

Техните бизнес манипулации бяха една от възможните причини Белият дом толкова упорито да вкарва оръжие в Украйна – с надеждата, че ще предизвика голям конфликт, който ще отпише всичко и корупционните скандали на Байдън ще бъдат заличени заедно с украинския държавност.


Прочетеното по-горе беше директно от посолството на Русия в България – https://t.me/rusembul

Линкове към написаното:

Надявам се да приключим съвсем скоро с военните новини, които не са толкова интересни, а пропагандите на САЩ и РУСИЯ са толкова явни…

Честит Рожден Ден, сестра ми! Бъди все така лъчезарна, здрава и успеха да е отражение на живота ти!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: