#126 Аз, G, Божидар съм несериозен!

Здравейте приятели,

Исус възкръсна, поздравихме се, ядохме козунаци, какво ли не стана. Мина толкова много време откакто не съм писал тук. Имам да наваксвам изключително много, защото това трябваше да спре.

Започнах нова страница на моите приключения, приключих с курсовете за Java началото на този месец и от тогава съм абсолютно непродуктивен. Променям го сега, промених го сега, вече свърши това.

За това време мога да се похваля, че няколко неща се промениха. Някои похвални, други не съвсем, знаете как е, монетата си има две страни и трябва да ги разбираме. Ползвам това за да кажа, че съм само 100кг., по празници не качих повече, това беше отпреди празниците.

Вече съм по-мотивиран, защото нищо не може да ме върне назад, не може да ме бутне и това което ще правя ще промени мен, ще променя всичко, защото нищо не е наред и това може да рефлектира на целия свят. А може и да съм чел прекалено фантастични книги напоследък, макар да ги слушам, то аз ще кажа, че съм ги чел. Така се приема за книга, някои хора ще кажат, че съм ги слушал, но ще ги оставя да говорят. Все пак някой ще говори, нали? -Йеа.

Поставям началото на следното: Фастинг, здравословно и сваляне на килограмите.

Какво правя на 100кг и защо искам да ги сваля?

Макар да правя всичко, което правех и на 90 и на 80, то аз предпочитам да не съм 100кг. Интересното е, че всъщност формата не ми се е влошила в спортен характер. Определящото за моята форма всъщност са нещата, които харесвам:

  1. Правя ли склобка на лоста? – Да
  2. Правя ли салто на твърдо? – Да
  3. Стойка на ръце задържам ли? – Да
  4. Набирам ли се 10 пъти? – Да

Пичове, 100кг може да са много, но наистина се чувствам във форма, макар да имам много пречки във физическото си състояние да съм на още по-добро ниво.

Тренирам съвсем успешно, не ям хляб, не прекалявам със сладкото и газираното. Захарта в кафето съм я забравил от години, мляко не слагам в него, правя доста неща, които биха направили хора за да свалят килограми.

Обаче! Искам да сваля килограмите, защото мога да постигна по-добри резултати във всички аспекти, независимо от това което избирам. Може да стана по-добър в бягането, докато гоня топката на баскетбол. Мога да подобря височината в салтата, които така или иначе в съвсем нормален тон са станали по-ниски, защото всички знаем, че на повече килограми е по-трудно да отскачаш.

Продължавам да уча, продължавам да се развивам. Ще слушам аудио книги още ~50 дни, тъй като използвам код на Lidl – lidl60, който важи при нови регистрации и ви съветвам да го опитате, тъй като спестявате едни 30лв., които ще ви кажат дали е необходимо да ползвате тази услуга или пък не. Изслушах една книга, за която ще говоря друг път.

Сега оставям този лист, тъй като е необходимо да наваксам доста и ще напиша следващата публикация в съвсем друга тема. Благодаря Ви, че сте тук все още!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: