Бомбен атентат по адрес на Гешев. Актьор, жертва или поредната заблуда?

Какво казаха?

БНТ: Атентат срещу Иван Гешев. Има пострадал шофьор/охранител от придружаващите го.

Nova и bTV: Атентат срещу Гешев. Няма пострадали по последни данни.

Fakti и Dnevnik: Атентат срещу Гешев. Жертви няма към момента.

Това са фактите около 14:30, когато беше първото извънредно информационно прекъсване по всички телевизии.

Какво се забелязва на пръв поглед?

 1. Иван Гешев се отклонява от маршрута си към Турция. Случайно има атентат, след като се е отклонил.
 2. Главния Прокурор се движи с брониран автомобил, разбира се. Нали знаете, че всички решени случаи от него и прокуратурата са свързани с изключително сериозни бизнесмени? Не престъпници, а бизнесмени. Не случаи, а усвояване на едни пари, бизнеси и Осемте Джуджета.
 3. Изамет вероятно пращат поздрави на Гешев.
 4. Не очаквайте изявление, защото не знае как да обясни 40 сантиметровата дупка образувана от взрива, която се оказва не повече от 4 сантиметра. Петорна експертиза показва, че инфлацията там работи наобратно и 40 е новото 4, а не като истинската такава, която прави от 10 български лева – 50 български лева.
 5. Иван Гешев съвсем стриктно се обяви против Путин, както и че ще го арестува, ако мине на българска граница. Отиде в Киев, а сега чакаме вероятно и руски виновник.
 6. Гешев е сменил маршрута си за Турция, но всъщност е сменил и колата си, защото е предвидлив.
 7. Българските журналисти са по-предвидливи, взели са счупена на парчета линийка, за да могат да стигнат до 40 сантиметра по някакъв начин.
 8. Тротил с маса около три килограма установиха всички, безспорно или по грешна информация. Два килограма тротил обикновено обръщат кемпер без проблем, като се намира в близост до него и прави дупка в земята. Всъщност дупката е огромна. Не 40 сантиметра, но около 2, където се крие най-голямата тайна.
 9. Очаквайте в парламента още много спор по въпроса, защото ще има обвинения по адрес на ПП и ДБ, защото само те настояваха за премахването на Главния Прокурор към момента, вероятно и ИТН, но тях няма кой да ги закача.
 10. Десет факта са много, но да речем, че скоро Гешев се опита да натопи или да потърси отговорност на хора, които си падат по чистене на пречки от неговия тип. Дали всъщност не са се опитали хората от записите да го затрият? Не е изключено, но повече прилича на инсценирана злополука.
 11. Не се допускаше никой, за да се предпазят гражданите. Първите кадри, които се виждат от там са никакви 40 сантиметра кратер, както и никакви 30 сантиметра кратер, най-много да са има дълбочина от 3-4 сантиметра. Без изобщо да преувеличавам.

Да обсъдим на спокойствие и снимката. Тая лопата не знам за какво Ви е господа, но ако повдигнете малко почва, за да стърчи над останалата, това не е дълбочина и кратер. Толкова бих казал по темата за тия 40 сантиметра повдигната почва, която съмнително всички посочиха, като дълбочина и кратер след взрива.

Какво цели Главния Прокурор?

Целта му наистина би могла да остане скрита завинаги, защото той няма да даде изявление за случилото се.

Какво мисля аз, като обикновен зрител?

Сценарий от класата на телевизия СКАТ. Не искам да обиждам никого, но това е по-зле и от първото есе на всяко дете. Представете си, че това са журналисти с опит, някои с някакъв талант, а други дори с отворени очи. Всички посочват едни и същи факти. Свидетели няма, защото е третокласен път, а Гешев явно не обича магистралите на Боеко. Още по-интересното е, че към Турция имал още един капан, заложен от евентуално същите бандити, които са подготвили и това.

Иванчо, я кажи, ти ли така разпореди? Случайно смени колата с бронирана, жертви няма, кратер няма, три килограма тротил също няма, а за атентат да не говорим.

Ако приемем, че греша, то би било супер удачно да те подгонят и теб някога, както ти гониш всички фирми, предприятия и корумпирани политици. Добра работа, едва ли бих го нарекъл заслужен Атентат, ако не си беше затварял очите толкова дълго.

Поздрави,

Данъкоплатец, който не иска да те охраняват.

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: