Първата ми инвестиция?

Инвестирах, спечелих и прибрах.

Инвестирах, за да опитам, за да разбера как се случва всичко и то с парите, които ми бяха за спестяване. Няма проблем, непокътнати са, увеличих ги с 1%, защото или имах малко късмет, или по-скоро ме прецака плаващия долар и изгубих другия 1% във времето, което не ми даваше да цъкна Withdraw на парите ми -____-. Много лошо, долара си плава и все надолу. Дали не е време да се инвестира в долара? Все още не мисля, че му е дошло времето, в момента струва 1.60лв., но въпреки ниската му цена, не смятам, че е стигнал дъното.

Няма значение, заложих доверие на Blizzard, заложих доверие и на Nvidia. И двете компании ми донесоха по 1% и малко печалба, долара прибра остатъка и да речем, че 1% (може би малко повече, но не ми се смята, извинявайте) съм спечелил от цялата работа. Нямаше такси за мое щастие, нямаше нищо друго освен плаващи цени. Печалбата си е печалба, 1% ми стига за да ме мотивира и да продължа следващия месец, но с повече. Тези спестени средства няма да ги пипам, нали затова са спестени. Едните спестени, а другите инвестирани. Това е. Аз го знам, че ще има ръст и спад в цените, но да не бъдем дребнави. Важното е парите да работят, ако не работят в моя полза, значи аз бъркам някъде. След това ще започнат да работят и в моя полза.

Вчера гледах филм, който ми напомни на това, което бях преди. Пътя по който бях тръгнал и всичко, което можеше и да не ме водеде до днешните ми дни. Гледах Get rich or die tryin с 50 Cent, добър филм, хубави спомени имам, но днешните ми дни не бих заменил с такова бъдеще, което щях да имам. Все тая, няма да задълбавам, но се радвам, че дните са пред мен, а бъдещето в ръцете ми.

Вижте тези двамата – мотивират ме с всяко видео! Видеото е Q&A, както се вижда, но можете да погледнете техните канали, няма да ви набутам некачествен матриал.

Пожелавам и на Вас и на мен успех, поне като техния. Коледа е, да си пожелаваме!

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

2 мнения за “Първата ми инвестиция?

    1. Здравейте г-н Гарсия.

      За първата ми инвестиция беше удобно да използвам приложението на Revolut. Тъй като там са спестяванията ми, а все още не съм започнал да отделям от месечния приход за инвестиция. Следващия месец ще сложа началото в eToro. Освен ако не се появи някой големец, който ще сподели мнение за +500. Там също бих инвестирал. Но започна ли с eToro там и ще си остана.

      Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: