#108 Биктойна отива на дъното…

Не, не ви лъжа. Биткойна е стигнал дъното, но дъното на едногодишен цикъл. Дъното му е далеч от това, което е в момента. Както е бил на $100 или на $1000 в дадени моменти, сега също е в долната си граница, но не за толкова дълъг период.

За година поглеждайки го точно това показва статистиката, ето я и нея:

ЛИНК към Yahoo Finance

Най-ниско е падала цената му до около 32 хиляди долара, като в момента най-ниско мисля, че падна до 36 хиляди. Доста близо до дъното за годината, но това променя само едно. Променя това, че колкото имате, сега трябва да влагате, след като се качи малко – вие вече печелите.

Аз това бих направил и точно това стана. Бях натрупал няколко валути в портфолиото си в момента, когато всичко падаше. След като паднаха до предела си – аз реших, че е предела там, не трябваше някой да ми го казва. Няколко пъти го реших всъщност, не само веднъж. Всеки път, когато виждах, че това ще е края на този спад в цените им, то аз сменях по валута-две за биткойн. След няколко такива момента на прозрение, когато видях, че отиват към крах, то аз вече останах само с биткойн и около 16% загуби общо. Всъщност може и 20% да са стигнали, но вече обещаващо вървят нагоре, да не урочасваме потръгналия биткойн, но все пак, върви нагоре.

Хубавото е, че смених валути и в последните му дни, когато беше в най-ниските части на графиката, която виждате. Отказах се от няколко валути, които вероятно ще скочат повече, ще натрупат капитал и ще имат по-голяма печалба от биткойна, но все пак е необходимо да заложим на сигурно в момента.

Обмислях и в етериум да инвестирам, но за момента не виждам да се развива много. Макар да не разбирам едно, как така Метавселената за момента единствено се свързва с етериум, защо не скача нагоре?

Имам предвид, че свързаните с Мета до момента инструменти са всъщност NFT-тата.

Някакви пичове, нарекли се пясъчника (the sandbox) в момента пресъздават някаква метавселена, но не точно както си я представяме. Пълен онлайн или виртуален свят, както искате го наричайте, но напълнен с NFT-та. Всичко там, което можете да видите е NFT. Всичките герои, техните облекла, оръжия, коли, помещения, аксесоари и заобикалящото ги е NFT и като такова си има собственик.

Отвратително, но много добро! Това е начина, така се започва и им пожелавам успех, нека просперират и нека покажат на всички, че всъщност не е толкова сложно.

Аз също си представям нещо подобно, да създам криптовалута, която да бъде базирана на етериум(да не бягаме от класиката за NFT), след което да направя виртуален свят, който да може да се образува от други NFT-та, защото самия свят също ще бъде едно голямо NFT. Представете си договори за попкупката им, договори за имоти, договори за наем, данъци за земята и какво ли още не. Общини, паркове и незаселени планински местности. WHAT? Какво говориш ти бе, спри се.

С последните редове успях и да се пошегувам, приятно ми беше, приятели! Успех и безсмъртие пожелавам на всички.

Реклама

Публикувано от bozhigkostov

Junior Graphic Designer

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: